Rondleiding

Via de website heb je een eerste indruk gekregen van de locaties bij jou in de buurt. Wil je echt ervaren of een locatie bij je past? Vraag dan een rondleiding aan. Je bent van harte welkom! Neem een kijkje in de verschillende groepen en stel alle vragen die je hebt. We beantwoorden ze graag! Vraag via onderstaand formulier een rondleiding aan bij de locatie van je keuze. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om een rondleiding in te plannen. Tot binnenkort?!

Rondleiding

Daarom Dirigent

Gelegen in Tilburg noord

Autonomie voor het kind

Aandacht voor kwetsbare kinderen

Voor elk niveau

Twee tuinen

Open structuur

Rondleiding aanvragen

Wij verwerken geen berichten via onze website, maar u kunt wel een terugbelverzoek of verzoek tot contact per e-mail versturen. Het is onze intentie om vervolgens zo snel mogelijk u te benaderen.

Geheel vrijblijvend
Proef de sfeer
Ontmoet onze mensen

Ja, ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, conform het privacybeleid.

Contacteer mij
Bedankt voor je aanvraag voor een rondleiding. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Ai, er is iets mis met je aanvraag. Controleer je gegevens en/of probeer het later opnieuw.

Enthousiast? Meld je aan

Wat leuk dat je interesse hebt in onze peuteropvang! Vul onderstaand formulier in om je kind aan te melden. Na ontvangst van de aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op. Heb je speciale wensen, dan kun je deze bij ’Bijzonderheden’ invullen. Let op: Wil je meerdere kinderen aanmelden? Vul dan voor elk kind een apart formulier in.

Aanmelden
Enthousiast? Meld je aan